Güven Sakatat

ÜRÜNLER

PİŞŞKELLE

Hazırlanma Tarifi

Pişşkelle parçalarını tencereye alın.
5 su bardağı soğuk su ve hazır işkembe çorbası harcını karıştırarak tencereyi kaynamaya bırakın. Çorbanız hazır.
Tercihen sirke, sarımsak ve tereyağı ile servis yapabilirsiniz.
Pişşkelleyi sadece çorba olarak değil, soğuk söğüş veya tereyağlı kavurma şeklinde de tüketebilirsiniz.
Servis önerisi 4 kişiliktir.

SKU 1 Kategori

İÇİNDEKİLER

Pişirilmiş baş eti:Pişirilmiş sterilize edilmiş doğranmış dana baş eti.

Kelle paça çorbası harcı: Pirinç Unu, Tuz, Et Bulyon, Yumurta Sarısı Tozu, Limon Suyu, Sarımsak Toz, Tereyağ Aroması. Alerjen hammadde içermez.

SAKLAMA KOŞULLARI

Pişirilmiş baş etini 0 + 3 derecede muhafaza ediniz. Ambalajı açılan pişirilmiş baş etini buzdolabında muhafaza ediniz. Ambalajı açılan pişirilmiş baş etini 2 gün içerisinde tüketiniz. Yırtık, delinmiş, şişmiş, hasar görmüş ve tüketim tarihi bilgisi olmayan ürünleri satın almayınız. Aşağıdaki beyaz alanda dijital kodlama ile belirtilen son tüketim tarihi uygun saklama koşullarında muhafaza edilen ürünler için geçerlidir.Kelle paça çorbası harcını serin ve kuru yerde muhafaza edebilirsiniz. Kelle paça çorbası harcına ait son tüketim bilgisi iç ambalajı üzerinde belirtilmiştir.

Reviews

Bu ürün için inceleme bulunmamaktadır.

İlk yorumu sen yaz “PİŞŞKELLE”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.