Güven Sakatat

ÜRÜNLER

PİŞŞKEMBE

Hazırlanma Tarifi

Pişşkembe parçalarını tencereye alın. 5 su bardağı soğuk su ve hazır işkembe çorbası harcını karıştırarak tencereyi kaynamaya bırakın. Çorbanız hazır. Tercihen sirke, sarımsak ve tereyağı ile servis yapabilirsiniz. Pişşkembe’yi sadece çorba olarak değil, nohutlu Pişşkembe yahnisi veya sebzeli tereyağlı sote şeklinde de tüketebilirsiniz. Servis önerisi 4 kişiliktir.

 

Kategori

İÇİNDEKİLER

Pişirilmiş işkembe: Pişirilmiş sterilize edilmiş doğranmış dana işkembesi.

İşkembe çorbası harcı: Pirinç Unu, Tuz, Et Bulyon, Yumurta Sarısı Tozu, Limon Suyu, Sarımsak Toz, Tereyağ Aroması. Alerjen hammadde içermez.

SAKLAMA KOŞULLARI

Pişirilmiş işkembeyi 0 + 3 derecede muhafaza ediniz. Ambalajı açılan pişirilmiş işkembeyi buzdolabında muhafaza ediniz. Ambalajı açılan pişirilmiş işkembeyi 2 gün içerisinde tüketiniz. Yırtık, delinmiş, şişmiş, hasar görmüş ve tüketim tarihi bilgisi olmayan ürünleri satın almayınız. Aşağıdaki beyaz alanda dijital kodlama ile belirtilen son tüketim tarihi uygun muhafaza koşullarında muhafaza edilen ürünler için geçerlidir.İşkembe çorbası harcını serin ve kuru yerde muhafaza edebilirsiniz. İşkembe çorbası harcına ait son tüketim bilgisi iç ambalajı üzerinde belirtilmiştir.

Reviews

Bu ürün için inceleme bulunmamaktadır.

İlk yorumu sen yaz “PİŞŞKEMBE”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.